ADEMAUTOMATEN ONDERHOUD

Om prettig te duiken moet een duiker op  zijn materiaal kunnen vertrouwen. Laat daarom alle (duik)apparatuur regelmatig onderhouden. De vuistregel is eenmaal per jaar of als u vele tientallen duiken per jaar maakt om de 50 duiken. Onderhoud van duikapparatuur is een secuur werk. Wij hebben hiervoor de juiste opleiding, meer dan 40 jaar ervaring, originele onderdelen en gereedschap.

Bij een onderhoudsbeurt van je ademautomaat wordt strikt gewerkt volgens de kwaliteitsnormen van de  fabrikanten. Wij van ESKO Diveworld gebruiken alleen de originele onderdelen die voorgeschreven zijn door de importeurs/fabrikanten.

Je ademautomaat gaat volledig uit elkaar, wordt in een ultrasoon reinigingsbad schoongemaakt. We vervangen de O – ringen en de andere voorgeschreven onderdelen om vervolgens alles weer in elkaar te zetten. Daarna volgt het afstellen van de ademweerstand en is je automaat weer klaar voor gebruik. Van het onderhoud ontvangt u een overzichtelijk onderhoudsrapport zodat je kunt zien wat er aan gedaan is. Ook laten we de onderdelen zien die vervangen zijn. Normaal gesproken kun je binnen twee weken je ademautomaat(set) weer ophalen. Maak gebruik van onze Quick Service (Ademautomaat) als je sneller wilt beschikken over een goed werkende ademautomaat. 

 Onderhoud aan je ademautomaat (1ste & 2e Trap) is er al vanaf € 50,00*

* Bedrag is conform reguliere onderhoud en dient als indicatie. Totale kosten is mede afhankelijk van merk, het vervangen van middendruk slangen, updates van fabrikanten, etc!. Informeer vrijblijvend naar de kosten van uw ademautomaat!